RETOURNEREN

Je hebt iets besteld bij ons, maar is het toch niet helemaal wat je zocht? Geen probleem! Bij ons kun je namelijk na ontvangst van je bestelling, binnen 14 dagen, retourneren zonder reden. Wordt je bestelling in meerdere pakketten naar je opgestuurd? Dan gaan de 14 dagen pas in zodra je het laatste pakket hebt ontvangen. Ondanks dat je bij ons je bestelling zonder reden kunt retourneren zijn er wel een paar spelregels aan verbonden. Zo moet je de bestelling compleet terugsturen en moeten de producten in de originele staat zijn en in de fabrieksverpakking. Voor een eventuele waardevermindering die ontstaat door het misbruiken van de artikelen ben je zelf aansprakelijk. Ook kan een select groepje artikelen niet worden geretourneerd vanwege gezondheidsbescherming of hygiëne.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Artikelen kun je via twee verschillende wegen retourneren. Zo kun je jouw bestelling retourneren in een van onze winkels of je kunt jouw bestelling weer naar ons opsturen. Wanneer je jouw bestelling weer naar ons opstuurt dan zijn die verzendkosten voor jouw rekening. Het retourneren via een van onze winkels is geheel gratis. Retourneren bij de winkel Wanneer je jouw bestelling retourneert via de winkel dan kun je het pakketje afgeven in de winkel. Neem wel even de factuur mee naar de winkel, zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Retourneren via onze webshop Je kunt jouw bestelling via onze webshop retourneren door ons een mail te sturen met daarin de retourreden en het ordernummer, of door met ons te Whatsappen via dit nummer:

0572-362521

Geld terug Zodra wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat zo snel mogelijk het volledige bedrag inclusief de verzendkosten* weer op jouw rekening is teruggestort. *Het gaat om de eventuele verzendkosten van je bestelling, de verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Meest gestelde vragen

Retourneren

Je hebt 14 dagen om je bestelling of één van de producten te retourneren. Is je bestelling in meerdere pakketten naar je gestuurd? Dan gaan de 14 dagen in zodra je het laatste pakket hebt ontvangen.  Wil je een bestelling retourneren dan zitten daar wel een paar spelregels aan verbonden. Je moet het product compleet, in de originele staat en in de fabrieksverpakking terug sturen. Je bent zelf aansprakelijk voor eventuele waardevermindering aan het product. 
Een select groepje producten kunnen niet geretourneerd worden:
  • Online gekochte cadeaubonnen
  • Producten die vanwege gezondheidsbescherming of hygiëne verzegeld zijn en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. 
  • Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur wanneer de verzegeling na levering is verbroken. 
Je kunt een product niet retourneren als het niet meer in de originele staat is. Als de verpakking kapot is, is het niet meer mogelijk om het product te retourneren. 

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Wij helpen je graag verder. Je kunt ons via mail of telefonisch bereiken.