BESTELLEN EN LEVERING

Plaats je een bestelling voor 16.00 uur (maandag t/m vrijdag)? Dan wordt je pakketje nog dezelfde dag op de post gedaan en heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail met daarin een track and trace code om je pakketje te volgen.

Verzendkosten
Bij bestellingen boven de 30 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Zit de prijs van je bestelling onder de 30 euro, dan worden er 6.99 verzendkosten in rekening gebracht. 

Meest gestelde vragen

Bestellen en Levering

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bekijk de track and trace code om te kijken waar je pakketje is. Staat je bestelling al meer dan 3 dagen op verzonden, maar heb je nog niets ontvangen? Neem dan contact op met ons op via info@fixxar.nl. 

Het kan zijn dat onze bevestiging in je spam folder van je mail is terecht gekomen. Mocht de bevestiging hier niet staan en niet in je account (indien aanwezig). Neem dan contact met ons op via info@fixxar.nl

Heb je bij ons een bestelling gedaan, dan houden wij contact met je via de mail over de status van je pakketje. Ook kun je de bestelling volgen in je account (indien aanwezig). 

Verzenden
Als je een bestelling plaatst voor 16.00 uur (maandag t/m vrijdag) dan wordt je pakketje de volgende dag bij je thuis bezorgt via Post NL. Verzendkosten bedragen €6.99

Is je bestelling boven de 30 euro dan betaal je geen verzendkosten. 

Staat je vraag er niet tussen?

Wij helpen je graag verder. Je kunt ons via de mail of telefonisch bereiken.