Spaar voor extra korting met ons spaarprogramma en ontvang als Fixxar lid als eerste de nieuwste aanbiedingen en exclusieve acties. 

voordelen fixxar lid
 • 50% korting op het tweede huismerk multipack bij aankoop van een huismerk multipack (een multipack bestaat uit 4 of 5 inktcartridges). Alleen geldig in de winkel.
 • 50% Korting op het tweede pak huismerk stofzuigerzakken! (Dit gaat om de verpakkingen van 10 zakken) Alleen geldig in de winkel.
 • Sparen voor 5% klantkorting (bij elke 20 euro ontvang je gratis 1 euro. Heb je 5 euro gespaard, dan kun je deze verzilveren op een product naar keuze).
 • Je hebt geen pasje nodig, je staat in ons systeem met naam en postcode. 
 • Je ontvangt de kassabon digitaal in de mailbox. 

Aanmelden Fixxar lid

  Ik ga akkoord met de voorwaarden van het spaarprogramma
  Ik meld mij aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang graag de exclusieve aanbiedingen als Fixxar lid.

  Je kunt je ook gratis aanmelden in één van onze winkels. 
  Gegevensverwerking

  Persoonlijke gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server en worden niet gedeeld met derden. Als je je inschrijft voor het spaarprogramma, schrijf je je ook automatisch in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Gespaarde korting is niet overdraagbaar naar andere personen. Gespaarde korting kan niet ingewisseld worden tegen contanten of een tegoedbon. De korting kan alleen in de winkels gespaard en besteed worden en niet online op fixxar.nl. Fixxar©