Laat jouw producten GRATIS thuis bezorgen met onze tijdelijke bezorgservice. 

Ben je woonachtig in Raalte (en buurtdorpen), Winterswijk, Zutphen, Eefde of Warnsveld? Dan is het mogelijk om jouw producten gratis thuis te laten bezorgen.

Minimale bestelwaarde is 10 euro. Bestellen voor 16.00 uur, betekend dezelfde dag bezorgd**. 

De tijdelijke bezorgservice loopt tot 1 juni 2020* en is alleen mogelijk als de winkel geopend is (op zaterdag kunnen we niet garanderen dat er dezelfde dag geleverd wordt). 

Hoe moet ik bestellen?

Je kunt jouw producten bestellen via de volgende manieren:

  • de webshop (bij het invullen van jouw postcode krijg je automatisch gratis bezorging als je voor minimaal 10 euro hebt besteld);
  • Whatsapp. Als je jouw bestelling door wilt geven via whatsapp, geef dan duidelijk aan welke producten je wilt bestellen (vermeldt altijd de artikelcode). Noteer ook jouw naam en adresgegevens. 
  • de mail. Geef in de mail duidelijk aan welke producten je wilt bestellen, vermeldt de artikelcode (deze kun je vinden op de pagina van het product). Vermeldt ook jouw naam, 06-nummer en adresgegevens.
  • telefonisch. Kun je ons niet bereiken, dan is het waarschijnlijk druk in de winkel. Laat dan even je naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. 

Hoe gaat de betaling en levering?

Bestel je via de webshop, dan kun je gelijk betalen via iDeal. Bestel je telefonisch, via de mail of via whatsapp? Dan ontvang je een betaalverzoek van ons via Whatsapp, vermeldt daarom altijd je 06-nummer bij de bestelling.
Het is ook mogelijk om te pinnen aan de deur wanneer wij de bestelling komen afleveren. Let op: het is alleen mogelijk om te pinnen! Je kunt contactloos pinnen tot 50 euro. 

Wij leveren tot aan de deur en houden 1,5 meter afstand. 

De vestiging Raalte levert ook aan de buurtdorpen: Mariënheem, Luttenberg, Lemelerveld, Heino, Wijhe, Olst, Broekland, Wesepe, Heeten en Haarle. 

Wat als ik niet thuis ben?

Wij bezorgen jouw bestelling na 16.00 uur op de dag van jouw bestelling. Ben je niet thuis, dan kun je jouw bestelling de volgende dag afhalen in de desbetreffende winkel. 

* Mocht de overheid de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus langer doorvoeren, dan bekijken wij of deze tijdelijke bezorgservice wordt verlengd.
** Als een product niet op voorraad is, ontvang je van ons een persoonlijk berichtje met verdere informatie.